Kan ik mij nog afmelden en mijn geld terugkrijgen?

Afmelden in verband met een blessure of om andere redenen is mogelijk t/m 19 september. 

Welke kleding kan ik het beste aantrekken?

Let op: survivalrun is een sport waar een lange broek noodzakelijk is. Ook worden enkelsokken aangeraden. Als je geen survivalschoenen hebt (schoenen met grof profiel/noppen) dan kan het beste op normale hardloopschoenen gelopen worden. Tevens raden we aan droge kleding mee te nemen voor na de wedstrijd.

Is het verplicht het Tuxis Ede's Best Run Survivalrun shirt te dragen?

Ja, de kleur van de shirt bepaalt de te lopen afstand en de leeftijdscategorie. Aan de hand van deze kleur wordt bepaalt welke hindernis genomen moet worden en op welke manier.

Hoe laat start ik?

Zie hier hoe laat je start.

Waar kan ik mij omkleden?

Er zijn tenten aanwezig waarin men zich kan omkleden.

Kan ik waardevolle spullen meenemen tijdens de run?

Neem tijdens de run geen waardevolle spullen (mobiele telefoon, portemonee e.d.) mee. Het parcours gaat door het water. Kans op beschadiging of verlies van deze spullen is dan ook aanwezig. Er is dan ook een tassenopslag.

Waar kan ik mijn jas en tas laten? 

Bij het start/finish is een bewaakte tassenopslag. Afhankelijk van het weer doe je deze in een vuilniszak met je startnummer. De tas kun je na de run weer ophalen. 

Hoelaat moet ik aanwezig zijn?

Zorg dat je minimaal 45 min. voor je starttijd aanwezig bent en meld je met je startnummer bij de aanmeldingstafel in het startbureau. Er wordt omgeroepen wanneer de deelnemers met een bepaalde starttijd naar het startvak mogen. Je dient 10 minuten voor de start voor het startvak aanwezig te zijn. Wees op tijd. Later of eerder starten is namelijk niet mogelijk.

Zijn er opstoppingen op het parcours te verwachten?

We starten in groepen tot 15 deelnemers en proberen door de volgorde in de hindernissen de deelnemers zoveel mogelijk over het parcours te verspreiden. Opstoppingen zijn echter niet volledig te voorkomen. We willen jullie er wel op wijzen dat wedstrijd deelnemers bij het nemen van de hindernis voorrang krijgen op de recreatieve deelnemers.

Hoe wordt de tijd bij teams bepaald? 

Doe je mee met een groeprun, dan wordt de eindtijd bepaald door de laatste deelnemer van de groep die over de finish komt. Bij uitval van of niet gehaalde hindernis door één van de deelnemers van de groep, kom je niet meer in aanmerking voor de prijzen.

Ik wil/kan de run niet afmaken. Hoe stap ik uit?

Kies je ervoor om de run niet af te maken, meld je dan bij de dichtstbijzijnde hindernis af met vermelding van je startnummer en lever je je bandje bij de jury van de hindernis in.

Zijn er douches aanwezig?

Ja er zijn kleedkamers met enkele douches aanwezig

Ik ben tijdens de survivalrun iets verloren. Wat moet ik nu doen?

Ben je tijdens de Survivalrun iets verloren. Neem dan contact met ons op via:  info@edesbestrun.nl

Parkeergelegenheid en terrein

De start en finish van de run vinden plaats op Langekampweg 6 in Ede (Edese IJsvereniging). Parkeerinformatie vind je hier.