Starttijden

De starttijden vind je hier.

Kleding

Let op: survivalrun is een sport waar een lange broek noodzakelijk is.

Vraag & Antwoord

Zie hier een overzicht met veelgestelde vragen en antwoorden.

Parkeergelegenheid en terrein 2022

De parkeermogelijkheden kun je hier vinden.

Parcours

Het parcours voor de run vind je hier.

Uitslagen

De uitslagen vind je hier

Wil je graag deelnemen aan de run? Hier kun je je inschrijven!

Inschrijven

Jeugd survival Run 10-11, 12-14 en 15-17 (JSR)

De Jeugd Survival Run (JSR) is een survivalrun voor de wedstrijdlopers met een JSR licentie. De afstand van de run is 7 - 8.5 km.

Korte Survival Run (KSR)

De Korte Survival Run (KSR) is een survivalrun voor de wedstrijdlopers met een KSR licentie. Meer informatie kun je vinden op de website van Survivalrun Bond. De afstand van de run is 8.5 km.

Basis Survival Run (BSR)

De Basis Survival Run (BSR) heeft net als de KSR een jaar-klassement, maar is iets laagdrempeliger dan de KSR. Deze categorie vormt de verbinding tussen KSR en recreanten. Om deel te nemen aan de BSR dien je twee kwalifcatiepunten te bezitten. Je kunt niet deelnemen aan de BSR als je al een wedstrijdlicentie hebt. Meer informatie vindt je HIER. De afstand van de run is 8.5 km.

Family & kids run

De Familie Kids Run is een leuke run van 4.5 km door het Veldhuiserbos. Kinderen van 6 jaar kunnen samen met een ouder familielid deelnemen. Het zal een uitdagende tocht zijn waarbij geklommen moet worden, behendigheid nodig is en waarbij schoon blijven erg lastig wordt.

Recreanten en groepen zwaar 18+

De Recreanten Run is een survivalrun van 8.5 km met zo'n 35 typische survivalhindernissen. Ben je nog niet bekend met de sport survivalrun? Dan raden wij aan voor de Lichte Recreanten Run te kiezen. Of een aantal technieklessen te volgen bij een survivalvereniging (zoek er HIER één in de buurt). Vraag er HIER één aan bij Survival Team Ede. 

Recreanten en groepen licht 11+

De Recreanten Run is een survivalrun van 7 km met zo'n 27 typische survivalhindernissen vanaf 11 jaar oud. Bij de Groepsrun mag je elkaar helpen vanuit de hindernissen. Inschrijven kan met 3 of 4 personen. Ben je nog niet bekend met de sport survivalrun? Dan kan je in deze categorie meerennen, dit is de lichte variant. Je kan ook een aantal technieklessen volgen bij een survivalvereniging (zoek er HIER één in de buurt). Vraag er HIER één aan bij Survival Team Ede.