Korte Survival Run (KSR)

De Korte Survival Run (KSR) is een survivalrun voor de wedstrijdlopers met een KSR licentie. De afstand van de run is 8 km.

Family & kids run

De Familie Kids Run is een leuke run van 3 km door het Veldhuiserbos. Kinderen van 7 jaar t/m 12 jaar kunnen samen met een ouder familielid deelnemen. Het zal een uitdagende tocht zijn waarbij geklommen moet worden, behendigheid nodig is en waarbij schoon blijven erg lastig wordt.

Recreanten licht 12+ en zwaar 15+

De Recreanten Run is een survivalrun van 8 km met ongeveer 30 typische survivalhindernissen. De lichte variant is vanaf 12 jaar oud en de zware vanaf 15 jaar oud. Ben je nog niet bekend met de sport survivalrun? Dan raden wij aan voor de Lichte Recreanten Run te kiezen. Of een aantal technieklessen te volgen bij een survivalvereniging (zoek er HIER één in de buurt). Vraag er HIER één aan bij Survival Team Ede. 

Recreanten groepen 12+

De Recreanten Run is een survivalrun van 8 km met ongeveer 30 typische survivalhindernissen vanaf 12 jaar oud. Bij de Groepsrun mag je elkaar helpen vanuit de hindernissen. Inschrijven kan met 3 of 4 personen. Ben je nog niet bekend met de sport survivalrun? Dan kan je in deze categorie meerennen, dit is de lichte variant. Je kan ook een aantal technieklessen volgen bij een survivalvereniging (zoek er HIER één in de buurt). Vraag er HIER één aan bij Survival Team Ede. 

Wil je graag deelnemen aan de run? Schrijf je hier in!

Inschrijven