Prijsuitreiking

12.30uur KSR
14.00uur JSR
15.00uur Individueel Zwaar

Kleding

Let op: survivalrun is een sport waar een lange broek noodzakelijk is.

Vraag & Antwoord

Zie hier een overzicht met veelgestelde vragen en antwoorden.

Parkeergelegenheid en terrein

Let op er rijden zondag geen treinen tussen Utrecht Centraal en Nijmegen!

De start en finish van de run vindt plaats op het terrein van de Edese IJs Vereniging (EIJV). De vereniging ligt in sportpark de Peppelensteeg in Ede. Door de centrale ligging en het grote sportpark zijn er voldoende parkeergelegenheden, waar je de auto kwijt kan. Hierbij een link met alle parkeergelegenheden op een rij. Het is ook mogelijk om de auto bij het grote parkeerterrein van DTS te parkeren mochten deze plekken vol zijn. Ook DTS staat op de kaart, geïllustreerd met een grote groene stip links van de ijsvereniging.

De run vindt plaats op het volgende adres:
Langekampweg 6, 
6715CT Ede

Parcours

Klik hier door voor het parcours!

Wil je graag deelnemen aan de run? Schrijf je hier in!

Inschrijven

Jeugd survival Run 10-11, 12-14 en 15-17 (JSR)

De Jeugd Survival Run (JSR) is een survivalrun voor de wedstrijdlopers met een JSR licentie. De afstand van de run is 7 - 8.5 km.

Korte Survival Run (KSR)

De Korte Survival Run (KSR) is een survivalrun voor de wedstrijdlopers met een KSR licentie. De afstand van de run is 8.5 km.

Family & kids run

De Familie Kids Run is een leuke run van 4.5 km door het Veldhuiserbos. Kinderen van 6 jaar kunnen samen met een ouder familielid deelnemen. Het zal een uitdagende tocht zijn waarbij geklommen moet worden, behendigheid nodig is en waarbij schoon blijven erg lastig wordt.

Recreanten en groepen zwaar 18+

De Recreanten Run is een survivalrun van 8.5 km met zo'n 35 typische survivalhindernissen. Ben je nog niet bekend met de sport survivalrun? Dan raden wij aan voor de Lichte Recreanten Run te kiezen. Of een aantal technieklessen te volgen bij een survivalvereniging (zoek er HIER één in de buurt). Vraag er HIER één aan bij Survival Team Ede. 

Recreanten en groepen licht 11+

De Recreanten Run is een survivalrun van 7 km met zo'n 27 typische survivalhindernissen vanaf 11 jaar oud. Bij de Groepsrun mag je elkaar helpen vanuit de hindernissen. Inschrijven kan met 3 of 4 personen. Ben je nog niet bekend met de sport survivalrun? Dan kan je in deze categorie meerennen, dit is de lichte variant. Je kan ook een aantal technieklessen volgen bij een survivalvereniging (zoek er HIER één in de buurt). Vraag er HIER één aan bij Survival Team Ede.